REVIEWS VAN CLIENTEN

Yamina
YaminaPrachtige reis met prachtige reisgenote
Lees verder
Kennismaken met wie ik ben en dit los te kunnen zien van alle lagen eromheen. Wat een prachtige reis en wat een prachtige reisgenote…..
Rabia
RabiaMeer zelfvertrouwen verkregen
Lees verder
Meer zelfvertrouwen gekregen, zekerheid en dingen loslaten van het verleden. Niet te druk maken om dingen die er nog niet zijn. Gevoel volgen en goed luisteren en dan communiceren.
Esther
EstherGoede individuele begeleiding
Lees verder
Heel veel verschillen bemerkt. Het individuele is echt een plus en daardoor is er goede begeleiding in de yoga. Je praat met de oefeningen mee (in ademen, uit ademen). Jouw uitstraling is rust en oprecht. Het leren mediteren, de vormen en de opbouw.
Fadilah
FadilahMeer innerlijke rust en harmonie met mezelf
Lees verder
Innerlijke rust, harmonie en liefdevolle verbinding met mezelf, met de mensen in mijn omgeving; de wereld blijven ontdekken. Un grand merci a toi Farida.
Sasha
SashaAbsoluut leerzaam
Lees verder
Absoluut leerzaam, je wordt “gedwongen” om de tijd te nemen om rustig te blijven mediteren en dat was fijn. Focussen, je aandacht erbij houden. De trainer is heeeeel fijn, ze straalt rust uit, is betrokken, met alles eromheen.
Maryam
MaryamIk kijk met veel warmte terug op de cursus.
Lees verder
Ik kijk met veel warmte terug op de cursus. Ik heb veel inzichten opgedaan over mijzelf, waar ik dacht dat ik mezelf al goed kende leerde ik nieuwe dingen bij.
Jason uit Suriname
Jason uit SurinameGoede coach
Lees verder
Een goede coach, naar mijn mening, is iemand die weet waarover ze praat en haar kennis gebruikt om het pad waarop je bent, wat helder te maken. Mijn pad is dat van identiteit, weten wie ik ben, waarvan ik hou en mijzelf kunnen uiten. Ik had moeite ermee en zocht een manier om mijn ware zelf te kunnen uiten. Elke keer als ik het wilde doen, voelde het alsof er een brok in mijn keel was, ik bleef vast zitten daar. Ik oefende al Mindfulness, maar op den duur was ik voor een muur, een muur die ik niet alleen zou kunnen beklimmen. Toen had ik Farida ontmoet en onder haar online begeleiding via Zoom heb ik een transformatie ervaren. Onder haar begeleiding heb ik de muur beklommen, ik zie mezelf anders, ik heb vanuit het hart leren praten. Ik ben nog steeds op mijn pad van identiteit, maar ziet er wat helder uit. Ik raad deze coaching sessies aan voor degenen die vastzitten, voelen dat emoties aan hun welzijn knagen of gewoon gehoord willen worden.