MINDFULNESS COACHING AMSTERDAM

“Herleef! Een nieuwe dag.
Opnieuw kijken naar je leven, zonder oordeel met opmerkzaamheid

Mindfulness coaching Amsterdam

Wat mag je verwachten van deze training?

Mindfulness coaching Amsterdam heeft echte onvoorwaardelijke aandacht voor de ander en is in staat een veilig klimaat te scheppen, waarin alles er mag zijn, zoals het in dat moment is. Wat denk je, wat voel je op dit moment, wat voel je in je lichaam? Een Mindful Coach creëert ruimte om hierbij stil te staan, zonder oordeel. Waar gaat mijn energie naar uit, naar de dingen die ik wel of niet kan veranderen? En met welk effect?

Wat leer je van een Mindfulness Coaching Amsterdam?

Mindfulness training, leert te vertrouwen op je eigen kracht, zodat je zelf in staat bent sommige disfunctionele patronen te doorbreken. Tijdens een intensieve training van 8 weken, leer je opnieuw te kijken naar je leven, zonder oordeel.

Met rust, focus, inzicht en aandacht en met aandacht voor je ademhaling leer je op een hernieuwde manier naar je leven te kijken zonder oordeel, zonder de neiging om het te veranderen of aan te passen. Het geeft je inzicht. Je zet een grote stap naar verlichting van moeilijkheden en situaties, zodat er ruimte is voor verandering en acceptatie. Problemen verdwijnen niet zomaar. Daar is inzet, geduld en regelmatig oefenen met discipline voor nodig.

Zoals de Boeddha zei: “Volg mij niet, doe mij niet na, maar onderzoek het zelf. Vind de verborgen Boeddha in jezelf, vind je oorspronkelijke aard.”

Met yoga- en ademhalingsoefeningen, je oorsprong terugvinden!

Je leert mindful bewegen met yogaoefeningen en met de juiste ademhalingstechnieken voel je welke spieren je gebruikt, zodat je een ‘moeilijke’ houding met aandacht en kalmte kunt uitvoeren. Je herkent de beperkingen van je lichaam bij bepaalde oefeningen en leert hiermee om te gaan door ruimte te creëren met ademhalingsoefeningen. Door op een correcte en bewuste manier te ademen tijdens de yogaoefeningen maak je contact met je lichaam en geest. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Ervaar je lichaam en geest met meditatietechnieken

Door meditatietechnieken leer je te ervaren wat zich afspeelt in je lichaam en geest. Hoe mooi is de ervaring om, naar mate de training vordert, diepe innerlijke kwaliteiten te ontdekken en daar langer bij stil te staan. Het is vanuit de stilte van lichaam en geest om naar een diepe plek in jezelf te gaan.
Door het vertrouwen te hebben dat je deze plek bereikt, kun je de stilte en diepte in de meditatie ervaren van je innerlijke wereld. Door externe conditioneringen te leren loslaten, voel je rust, stabiliteit, vreugde en flexibiliteit. Van daaruit kun je leven vanuit je hart.

Ben jij je altijd bewust waar je mee bezig bent?

MINFULNESS COACHING AMSTERDAM

Mindfulness coaching Amsterdam

Mindfulness betekent letterlijk: bewust zijn van je mind.

Met andere woorden, doe waar je mee bezig bent heel bewust. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Een methode hiervoor is mindfulness.  Mindfulness is opmerkzaamheid. Met mindfulness ben je met aandacht aanwezig in elk moment, elke seconde van de dag, bij alles wat je doet.

Leven zonder stress en blokkades met mindfulness

Mindfulness is anders dan geld verdienen, carrière maken en je bankrekening spekken. Het gaat over leven vanuit je hart, voelen waar je mee bezig bent en stilstaan bij wat je voelt. In je lijf, met je ademhaling, met je hart. Opmerkzaam zijn. Altijd en overal.

Mindfulness is bewust leven zonder blokkades en stress. Tijd hebben voor jezelf, voor anderen en voor je omgeving. In contact met jezelf, met je gevoel en met alles om je heen. Het helpt om met klachten zoals o.a. stress, verlies, burn-out of spanning aan de slag te gaan en zelfs fysieke pijnklachten of vage klachten worden meer zichtbaar.

Mindfulness is wetenschappelijk onderbouwd

Jon Kabat-Zinn was als microbioloog verbonden aan het academisch ziekenhuis in Massachusetts, USA. De resultaten van zijn MBSR ‘Mindfulness Based Stress Reduction’-programma uit 1979 waren dat niet alleen de fysieke klachten van de deelnemers afnamen, ook geestelijk voelden zij zich een stuk beter.

In Nederland doet onder meer Het Radboud Universitair Medisch Centrum Mindfulness permanent wetenschappelijk onderzoek.

ERVARINGEN VAN CLIENTEN

Yamina
YaminaPrachtige reis met prachtige reisgenote
Lees verder
Kennismaken met wie ik ben en dit los te kunnen zien van alle lagen eromheen. Wat een prachtige reis en wat een prachtige reisgenote…..
Esther
EstherGoede individuele begeleiding
Lees verder
Heel veel verschillen bemerkt. Het individuele is echt een plus en daardoor is er goede begeleiding in de yoga. Je praat met de oefeningen mee (in ademen, uit ademen). Jouw uitstraling is rust en oprecht. Het leren mediteren, de vormen en de opbouw.
Rabia
RabiaMeer zelfvertrouwen verkregen
Lees verder
Meer zelfvertrouwen gekregen, zekerheid en dingen loslaten van het verleden. Niet te druk maken om dingen die er nog niet zijn.Gevoel volgen en goed luisteren en dan communiceren.
Fadilah
FadilahMeer innerlijke rust en harmonie met mezelf
Lees verder
Innerlijke rust, harmonie en liefdevolle verbinding met mezelf, met de mensen in mijn omgeving; de wereld blijven ontdekken. Un grand merci a toi Farida.
Sasha
SashaAbsoluut leerzaam
Lees verder
Absoluut leerzaam, je wordt “gedwongen” om de tijd te nemen om rustig te blijven mediteren en dat was fijn. Focussen, je aandacht erbij houden. De trainer is heeeeel fijn, ze straalt rust uit, is betrokken, met alles eromheen.
Previous
Next

Mindful coach Amsterdam““AND YOU? WHEN WILL YOU BEGIN THAT LONG JOURNEY INTO YOURSELF?”
Rumi